Girit Adası / Roma ve Amalfi Kıyıları, Antalya Çıkışlı Yurtdışı turlar / Yunanistan'ın girit adası'nda 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Sabah saat 09.17'de meydana gelen deprem nedeniyle en az bir . Bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Girit adası, yunanistan sınırları içinde yer alan bir ada olarak da bilinir. Yunanistan'ın girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sabah saat 09.17'de meydana gelen deprem nedeniyle en az bir . Larissa: Yunanistan Tatilinizi En Merkezi Bölgede
Larissa: Yunanistan Tatilinizi En Merkezi Bölgede from www.holidayify.com
Yunanistan'ın girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Sabah saat 09.17'de meydana gelen deprem nedeniyle en az bir . Depremde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Denizin ortasında dev bir alanı kaplayan girit, ada diyemeyecek kadar büyük, dağlık ve engebeli bir kara parçası. Girit adası, yunanistan sınırları içinde yer alan bir ada olarak da bilinir. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde en az 1 kişinin hayatını kaybettiği .

Yunanistan'ın girit adası'nda 6.5 büyüklüğünde deprem oldu.

Merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan depremin tüm adada hissedildiği aktarıldı. Depremde en az 1 kişinin hayatını kaybettiği . Gi̇ri̇t adasi i̇zleni̇m, rota ve rehberi̇. Aynı zamanda yunanistan da yer alan en büyük ada olma özelliğine . Bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 591 girit adasi haberi bulunmuştur. Ada hanya, resmo, kandiye ve sitia idarî bölgelerine ayrılmıştı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6.5 büyüklüğünde deprem oldu. Yunanistan'ın girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Most relevant is selected, so some comments may have been filtered out.

Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Aynı zamanda yunanistan da yer alan en büyük ada olma özelliğine . Gi̇ri̇t adasi i̇zleni̇m, rota ve rehberi̇. Sabah saat 09.17'de meydana gelen deprem nedeniyle en az bir . Bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor.

Aynı zamanda yunanistan da yer alan en büyük ada olma özelliğine . Büyükçekmece Kumburgaz Plajı | Adalar Rehberi
Büyükçekmece Kumburgaz Plajı | Adalar Rehberi from www.adalardan.net
Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 591 girit adasi haberi bulunmuştur. Gi̇ri̇t adasi i̇zleni̇m, rota ve rehberi̇. Aynı zamanda yunanistan da yer alan en büyük ada olma özelliğine . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Girit adası, yunanistan sınırları içinde yer alan bir ada olarak da bilinir. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Ada hanya, resmo, kandiye ve sitia idarî bölgelerine ayrılmıştı. Merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan depremin tüm adada hissedildiği aktarıldı.

Depremde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Girit adası, yunanistan sınırları içinde yer alan bir ada olarak da bilinir. Ada hanya, resmo, kandiye ve sitia idarî bölgelerine ayrılmıştı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6.5 büyüklüğünde deprem oldu. Gi̇ri̇t adasi i̇zleni̇m, rota ve rehberi̇. Kandiye bölgesi doğrudan doğruya umumi vali, diğer bölgeler de maiyetlerinde birer müşavir . Merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan depremin tüm adada hissedildiği aktarıldı. Most relevant is selected, so some comments may have been filtered out. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aynı zamanda yunanistan da yer alan en büyük ada olma özelliğine . Sabah saat 09.17'de meydana gelen deprem nedeniyle en az bir . Yunanistan'ın girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan depremin tüm adada hissedildiği aktarıldı. Yunanistan'ın girit adası'nda 6.5 büyüklüğünde deprem oldu. Gi̇ri̇t adasi i̇zleni̇m, rota ve rehberi̇. Sabah saat 09.17'de meydana gelen deprem nedeniyle en az bir . Ada hanya, resmo, kandiye ve sitia idarî bölgelerine ayrılmıştı.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Siros Adası » Yunan Adaları
Siros Adası » Yunan Adaları from www.yunanadalari.org
Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 591 girit adasi haberi bulunmuştur. Depremde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Most relevant is selected, so some comments may have been filtered out. Sabah saat 09.17'de meydana gelen deprem nedeniyle en az bir . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan depremin tüm adada hissedildiği aktarıldı. Gi̇ri̇t adasi i̇zleni̇m, rota ve rehberi̇.

Denizin ortasında dev bir alanı kaplayan girit, ada diyemeyecek kadar büyük, dağlık ve engebeli bir kara parçası.

Merkez üssü girit'in güneyindeki arvis bölgesi olan depremin tüm adada hissedildiği aktarıldı. Denizin ortasında dev bir alanı kaplayan girit, ada diyemeyecek kadar büyük, dağlık ve engebeli bir kara parçası. Depremde en az 1 kişinin hayatını kaybettiği . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gi̇ri̇t adasi i̇zleni̇m, rota ve rehberi̇. Aynı zamanda yunanistan da yer alan en büyük ada olma özelliğine . Yunanistan'ın girit adası'nda 6.5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde . Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 591 girit adasi haberi bulunmuştur. Ada hanya, resmo, kandiye ve sitia idarî bölgelerine ayrılmıştı. Depremde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Most relevant is selected, so some comments may have been filtered out.

Girit Adası / Roma ve Amalfi Kıyıları, Antalya Çıkışlı Yurtdışı turlar / Yunanistan'ın girit adası'nda 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Depremde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandiye bölgesi doğrudan doğruya umumi vali, diğer bölgeler de maiyetlerinde birer müşavir . Yunanistan'ın girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde en az 1 kişinin hayatını kaybettiği .